FAQ

Al onze monturen zijn voorzien van glazen met een blauwlichtfilter, ook wel Blue light blocking glasses of computerbrillen genoemd. Onze lenzen beschermen je ogen tegen blauw licht afkomstig van digitale apparaten zoals laptop, smartphone, tv, … Door dit soort licht te blokkeren, krijgen je ogen de rust die ze nodig hebben.

De overmatige blootstelling aan blauw licht zorgt voor mogelijke bijwerkingen zoals mentale en fysieke vermoeidheid, vermoeide ogen en droge ogen, hoofdpijn en migraine en verstoring van het slaappatroon. 

Door de Addeyes blauwlicht blokkerende bril te dragen, wordt dit schadelijke blauwe licht gefilterd om je slaap te verbeteren, je focus te maximaliseren en de bovengenoemde bijwerkingen te verminderen. Over het algemeen zal het uw dagelijks leven verbeteren.

Helaas, voor degenen die een bril op sterkte dragen, richten we ons momenteel uitsluitend op blauwlichtblokkerende brillen zonder sterkte. De mogelijkheid voor brillen op sterkte hangt af van onze toekomstplannen, maar maakt momenteel geen deel uit van ons product. 

Addeyes is een online winkel, momenteel verkopen wij onze producten uitsluitend online. Graag bieden wij onze klanten de mogelijkheid om een reservering te maken voor een passend moment. Door ons een bericht te sturen, kunnen we een mogelijke datum bespreken die voor ons beiden past. Het pasmoment vindt plaats in Hemiksem. Een andere locatie is mogelijk op uw verzoek.

Wij bieden een standaard levering aan voor € 3,50. Kies je er liever voor om je bestelling af te halen op ons kantoor (Hemiksem, België), dan kan je ons contacteren via e-mail of social media voor meer informatie.