FAQ

Wat zijn Blue Light Blocking Glasses?

Al onze monturen zijn voorzien van glazen met een blauwe licht filter, ook wel Blue Light Blocking Glasses genoemd. Deze lenzen beschermen je ogen tegen blauw licht afkomstig van digitale apparaten zoals een laptop, telefoon, tv, … Elk scherm stoot dit soort licht af en het is daarom altijd aangeraden je ogen hiertegen te beschermen.

Geen zorgen als je dit licht nog nooit bewust hebt waargenomen. Het is dan ook geen zichtbaar blauw licht dat je ogen toekomt. Het zit verwerkt in het licht dat je digitaal apparaat afgeeft van zodra het scherm oplicht.

Bij het blokkeren van dit blauw licht bezorg je je ogen de rust die ze verdienen.

Waarom is het nodig mijn ogen te beschermen tegen blauw licht?

De overmatige blootstelling aan blauw licht zorgt voor mogelijke bijwerkingen zoals mentale en fysieke vermoeidheid, vermoeide ogen en droge ogen, hoofdpijn en migraine en verstoring van het slaappatroon.

Door de Addeyes blauwlicht blokkerende bril te dragen, wordt dit schadelijke blauwe licht gefilterd om je slaap te verbeteren, je focus te maximaliseren en de bovengenoemde bijwerkingen te verminderen. Over het algemeen zal het uw dagelijks leven verbeteren.

Zijn de brillen ook op sterkte verkrijgbaar?

Helaas voor diegene die een bril op sterkte dragen, focussen wij ons momenteel uitsluitend op de anti-blue light lenzen. Een combinatie met lenzen op sterkte zijn eventuele toekomstplannen, maar behoren op dit moment niet tot ons aanbod.

Is er een mogelijkheid om een montuur te passen?

Addeyes is voorlopig enkel een online store waardoor onze producten enkel online verkrijgbaar zijn. Wel willen we onze klanten graag de service aanbieden om op aanvraag een pasmoment te voorzien. Je mag ons altijd vrijblijvend contacteren voor een pasmoment en we zullen steeds ons uiterste best doen om dit zo snel mogelijk in te plannen. Dit pasmoment zal altijd plaatsvinden te Hemiksem. Een andere locatie is eventueel mogelijk op aanvraag en in samenspraak met de klant.

Is er een mogelijkheid om mijn aankoop ergens af te halen?

We bieden een standaard verzending aan voor een prijs van € 3,50. Kies je toch liever voor een afhaling ter plaatse (Hemiksem), dan kan dit steeds in samenspraak. Hiervoor mag je ons steeds contacteren via mail of via onze sociale media.