Over

Ons verhaal

Addeyes werd begin 2021 opgericht door Arno Addiers, in België. In het jaar 2020 waren veel mensen genoodzaakt thuis te werken en brengen ze nog steeds het grootste deel van hun dagen achter een scherm door. 
Dit is niet enkel het geval tijdens de werkuren, maar ook in onze vrije tijd verkiezen we steeds om bezig te zijn met digitale apparaten. Hierdoor brengen we volgens onderzoek gemiddeld 9 uur per dag door voor deze digitale apparaten. 

De constante blootstelling aan blauw licht, afkomstig van digitale apparaten, zorgt voor mogelijke bijwerkingen zoals mentale en fysieke vermoeidheid, vermoeide en droge ogen, hoofdpijn en migraine en verstoring van het slaappatroon. De oorzaak hiervan is het blauw-violette en LED-licht dat te vinden is op digitale apparaten zoals computers, smartphones, tv's en tablets.

Door de Addeyes blauwlicht blokkerende bril te dragen, wordt dit schadelijke blauwe licht gefilterd om je slaap te verbeteren, je focus te maximaliseren en bovenstaande problemen te reduceren. Over het algemeen zal het uw dagelijks leven verbeteren.

Oprichter

Ik ben Arno Addiers, een ambitieuze ondernemer die Addeyes oprichtte in begin 2021. In mijn dagelijks leven werk ik als functioneel en business analist in IT-projecten. Ik breng dus heel wat tijd door achter diverse digitale apparaten, net zoals vele andere mensen. De combinatie van mijn zin in ondernemen en de problematiek rond digitale apparaten, heeft ervoor gezorgd dat Addeyes geboren werd. Met AddEyes wil ik ervoor zorgen dat mensen op een gezonde, verantwoorde manier hun ogen kunnen blootstellen aan het blauw licht afkomstig van digitale apparaten.

Monturen

Addeyes-frames zijn gemaakt van Italiaans Mazzucchelli-acetaat. Mazzucchelli is een wereldwijde leider in de productie en distributie van platen uit Celluloseacetaat, een polymeer van natuurlijke oorsprong, traditioneel gebruikt bij de productie van optische en zonnebrilmonturen.

Celluloseacetaat is een van de sterkste en meest duurzame materialen die beschikbaar zijn voor brillen. Het is ook hypoallergeen, wat betekent dat het niet reageert met de huid, wat erg belangrijk kan zijn voor mensen die last hebben van allergieën.

Nylon lenzen

Onze lenzen zijn gemaakt van nylon, dat tot 400mn bijna 100% van het blauwe licht blokkeert. Nylon lenzen zijn ook meer dan dat:

  • Nylon lenzen zijn lichter
  • Nylon lenzen zijn flexibeler
  • Nylon lenzen zijn stevig
  • Nylon lenzen zijn BPA-vrij
  • Nylon lenzen bieden u een unieke optische kwaliteit
  • Nylon lenzen zijn ecologischer

Bedrijfsgegevens

Add-Eyes

2620 Hemiksem
België

BE 0761.950.737